Soft clay

14.11.2013 kl. 18:33

Jag tror det kallas soft clay? I Japan gör de blommor som ser jätte realistiska ut av det här materialet. Det är lätt redan som fuktigt och när leran torkar så blir den lite gummiaktigt, lite som nån slags cellplast.

Det går att bearbeta nästan som lera. Ganska roligt material.

Här har Kim gjort lite blommor av leran.

Testade på att göra en MODZ figur. Gjorde kroppen, armarna och benen separat och limmade sen ihop dem. 

Sen målade jag figuren gul med akrylfärg. Skärmen gjorde jag genom att laminera ett print som jag sedan bara tryckte på plats.

Gjorde också en låda i rätt storlek och fäste gubben på den. Till höger ser vi de riktiga produkterna.

Jag nämnde MODZ tidigare, det handlar om en finsk produkt som är en blodsockermätare för barn med diabetes. Den funkar lite som en tamagochi som påminner en att mäta blodsockret. Sen visar den olika miner enligt blodsockernivå. All info skickas även trådlöst till föräldrar.

Såhär ser maskinen ut i grundläge.

Vi har gjort olika ansikten till den och karaktärerna finns även med armar och ben i illustrationer.

Såhär visar den om man har bra blodsockerbalans.

Här är de olika minerna. Den gröna visar bra sockerbalans och till vänster blir det lägre och till höger högre.

Ville testa leran med att göra en av gubbarna. 

Klaffen Klaffen
Kommentarer (1)
hur får man tag på modz angry bird blodsocker mätare?
Daniel Flink11.05.18 kl. 11:55

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold