Invisibility Mints

25.01.2014 kl. 12:03

Hittade nånstans i Hesa dessa piller. När Kent såg dem så ville han genast smaka. Han satte en i munnen och sade "funkar det?". 

Tänkte att jag måst lite skoja med honom... Det kan ta en liten stund, sade jag, kanske du måst vänta några minuter.

Sen skrev jag i smyg en lapp och satte den på tambursgålvet. Jag viskade åt Kim att nu skall vi lotsas att Kent blivit osynlig. 

Då kom också mamma från tvättstugan och såg lappen där det stod "Lotsas att kent har blivit osynlig och att du inte kan se honom".

Lotten kom in och betedde sig helt som Kent skulle vara osynlig. Hon spelade schockad över att hon kunde höra och känna Kent men inte se honom. 

Det här friikkade ju ut Kent helt och hållet och han trodde på riktigt att han blivit osynlig. Han undrade bara varför han själv kunde se sig.

Om en stund tog "verkan" slut och Kent ville att jag skulle ta en så att han kunde se hur det ser ut. Då började vi flina och sade att det inte funkar på riktigt. Han blev jätte besviken och ville inte tro på att den inte funkade. 

Sen slängde han några pastiller till i käften och sprang omkring i huset och försökte hitta oberoende parter som kunde ge honom ett utlåtande gällande osynlighetens verklighet. Tydligen kunde både Maria och Kattis se honom.

Stackarn. Vilken stygg pappa jag är.

Klaffen Klaffen
Kommentarer (3)
Stackars pojk ;)
Maria26.01.14 kl. 17:26
Men han fick för en stund känna hur det är att vara osynlig!
27.01.14 14:04
Stora skall lura stora, inte små. Fafa tycker synd om Kent!
Fafa28.01.14 kl. 18:01
Sorry.
28.01.14 22:47
Hälsa Kent att vi skall nog lura pappa Klaus också riktigt ordentligt bara vi kommer på någonting... Minns ni när mumintrollet förvandlades i trollkarlens hatt till ett anant djur. Han var förtvivlad då ingen kände igen honom. Lyckligtvis gjorde mamman det, hon kände igen sin son på ögonen och då blev han mumin igen. Ett lyckligt slut.
Hämnden är ljuv28.01.14 kl. 23:43

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold