Tillbaka från runden

07.02.2014 kl. 11:25
Nåja, nu är man tillbax i vanliga vardagslivet. Det har varit roliga veckor med full fart på. Konserter i Ekenäs, Helsingfors och Borgå och nu på tisdagen spelade vi i Stockholm på Östra Teatern.

Det är roliga saker på gång i Sverige och det har hänt helt overkligt mycket på några veckor.

Här är en bild från Östra Teatern.

Men nu har man förståss en zonami av arbeten som blivit väntande så nu måste jag jobba. Mot stormen - här kommer jag!

 

Klaffen Klaffen
Kommentarer (2)
Östra? Jag var på Södra Teatern och ni var helt fantastiska!! Önskar bara så här i efterhand att Ellen hade varit med så att hon hade fått se coola Pia och inspireras lite i sitt fiolspelande:) Nu spelar hon för att jag "råkade" säga att hon måste... Tack än en gång och ta det kallt i flodvågen.
Åsa07.02.14 kl. 16:32
Jag blev också lite konfunderad. Östra Teatern? Men väderstreck och orientering är inte Klaus starkaste sida. Tur att bandet hittade fram till rätt ställe och att det tycks ha blivit en så super duper kväll!
Sue07.02.14 kl. 23:16

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold