Riverside Records

23.04.2014 kl. 16:47

Nu när jag har köpt en vinylspelare (vi gjorde ju en vinyl på vår nya skiva, så det var dags att skaffa en spelare) är jag sååå glad att vi har en fin skivaffär i Borgå! Man blir så lycklig när man kliver in och känner doften av gamla vinyler och får lite resa tillbaka i tiden. Skön fiilis i butiken och massa roligt att se på.

Vinylernas försäljning stiger hela tiden och vi har även börjat designa mera och mera vinyler åt finska artister. Så, mina vänner, det är dags att gräva fram spelaren och skivorna. Vinylerna är här för att stanna - CD:n försvinner.

 

Man ser även en bekant skiva i fönstret : )

Till höger, Thomas Törnroos och butikens ägare Carl Olin. 

 

Klaffen Klaffen
Kommentarer (1)
Rätt gammal redan, River side records. Fast dragaren/ägaren har visst bytt ett antal gånger? Nästan alla av mina Tom Petty cd:n är visst köpta därifrån... Säljer dom förresten er nya skiva som cd också?
Seb28.04.14 kl. 12:25
yeah, fin paikka! De har int vår skiva men tex Luckan och Design Deli säljer den.
29.04.14 01:46

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold