SOUNDI

13.05.2014 kl. 09:28

Vi fick fin recension i Soundi. Fyra stjärnor av fem.

 

Här översatt till svenska så även Hans kan läsa vad det står:

 

Bandets namn skapar inga förväntningar. Den första associationen är en tysk humor-schlager från Melodifestivalen. Men Hans on the bass spelar spelar feel-good pop med glimten i ögat.

Bara svenskar kan göra denna sorts harmlösa allemans-pop, så att det låter trovärdigt och helt naturligt. Förutom att detta band, bortsett från svensken Hans Täckenström, består av finländare.

På sitt tredje album blandar bandet ihop en stor mängd stilar till en smakfull helhet. Det rör sig från pop till bossa-nova och från reggae-rytmer ibland även till swing-jazz och dans-pop.

Inte ens de två sistnämnda ger några rysningar, eftersom Hans on the bass bemästrar alla stilar. Den stora uppsättningen kan sin sak och skapar ett stort sound som utmärkt passar in i vårens och sommarens alla firanden.

Som sagt, det handlar om harmlös feel-good-musik. Till all lycka.

Antti Ervasti

Klaffen Klaffen

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold