Skåp och stoj

07.07.2014 kl. 15:17

Jag har skåp. Större och mindre samt byrålådor, dit jag sätter saker som jag inte (så ofta) behöver. Egentlige öppnar jag bara dessa skåp då jag söker efter något borttappat. I annat fall rör jag inte skåpen.

Om någon kastade bort allt från dessa skåp skulle jag knappast sakna nånting. Men om jag själv börjar gå igenom dem så tar det en evighet. Dessutom blir det omöjligt att hitta någon vettig plats för dessa saker, som  för det mesta hör till kategorin "okategoriserbart". 

Sen finns det också så kallade "mysterielådor". Mysterielådorna är sådana lådor som låsts på grund av nånting som ramlat ner från en övre låda till den nedre lådan, och nu bildar en spärr. De går inte att öppna.

Mysterielådorna kräver en helt för stor insats för att öppnas så de hör till kategorin "de sista lådorna i huset som någonsin kommer att städas upp". 

Man kan säga att de tävlar med papplådorna i garaget med texter "blandade arbetsprov och tavara från gamla officen". Nej, "de sista lådorna i huset som någonsin kommer att städas upp" -kategorin har nog bättre möjlighet att städas upp. "Bandade arbetsprov och tavara från gamla officen" har int en chans. 

Man har fullt upp med att hinna med allting. Före jag sätter igång med att röja "okategoriserbart" -lådorna, skall jag jobba på att städa upp huset, officen, klippa gräsmattan (och även den openetrerbara djungeln bakom garaget) och flytta om tre rum. Kim och Kent skall få egna rum och det betyder att tre rum skall flyttas om.

Nu säger Lotten "borde vi titta på någon film eller sånt, och sen sätta igång?" Låter som en bra idé.

 

Klaffen Klaffen

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold