Job och gigs

17.12.2014 kl. 22:44

Gyy va mycke smått skit man måst hålla på med hela tiden. Alla småsaker tar 95 % av tiden, så att man inte hinner med det vesäntliga i livet. Så är det. Lite tragiskt.

Men jag har fått upp min utställning. Det är jätte roligt. Jag tycker den blev fin. Och hej, jag är helt opartisk! Det är fantastikt att kunna vara så opartisk till sin natur. Jag har redan beställt en recension på min utställning av mig själv.

Det kan låta lite tokigt. Men så opartisk och objektiv är jag faktiskt. Och ödmjuk. Jag skulle nästan kalla mig genialt ödmuk.

Här är några bilde fråm min genialiskt ödmjuka utställning.

Den här Magic-tavlan är lite udda. Det finns några udda tavlor i utställningen. Men på något kitchigt sätt gillar jag den. Och sen har jag ju hållit på med trolleri, så det är ett ämnet nära hjärtat. Men jag medger att den är kitchig. 

 

 

 

 

 

Klaffen Klaffen

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold