Jaha

26.03.2015 kl. 23:16

Ibland när jag skall visa nånting jag gjort, eller bara vill kolla upp nåt jag varit med om, så brukar jag googla nånting typ "klaffen tusby" och då hittar jag en massa gamla roliga saker från den tiden vi bodde där.

Det har varit ett bra arkivsystem fär mig själv. Borde göra nån slag av back-up, typ screenshotta allt för säkerhets skull...

Men för att kunna kolla in i arkivet även i framtiden Så borde jag ju skriva lite.

På något sett har jag bara så mycket att hinna med att jag inte orkar skriva på bloggen. Och det har blivit så att jag använder Facebook istället. (Om nån saknar mig jätte mycket så får man gärna frienda mig på FB.)

Men nu skall jag försöka göra lite inlägg som kan vara roliga att se på i framtiden...

Klaffen Klaffen
Kommentarer (1)
Du får fråga ratatattarna om hur man tar en backup av sin blogg, i Wordpress är det lätt. man bara trycker på backup-knappen.
Tommix29.03.15 kl. 20:12
Jag tor man måst screenshotta och copypeista här : )
06.04.15 10:46

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold