UMK

26.03.2015 kl. 23:26

Det måsta jag ju berätta nånting om. Vi var med i den finska "melodifestivalen" med låten Loveshine. Filmade video på Mallorca. Min kompis Italo filmade, jag klipte och Hans betalade (för allt som gick över YLE-budgeten). Fast det blev lite dyrt för mig också eftersom en del av den hyrda kamerautrustningen blev stulen. Men det är inget roligt att minnas så inte mer om det : )

Märker ni... "Inget roligt att minnas", men ändå är där en smiley efter. This is how I fuck with peoples minds...

Nej, jag bablar bara för mig själv eftersom ingen mera hittar till min blogg. Det är inte så konstigt eftersom jag inte mera skrivit nåt.

Jag börjar kanske blogga igen, som en öde bloggare. Här kommer jag att dö bland svamliga blogginlägg och spindelnät. Folk kommer att tala om "bloggspöket" som bor i ett förfallet gammalt hus i gamla stan i Borgå. "Det sägs att där bor nån som heter Kliffen eller Kloffen eller nåt.. och han bloggar fortfarande. Men ingen vet var eller varför". 

Any way, UMK. Fan va det var roligt. Tog jätte mycke tid. Jag jobbade på halvlåga i ett par månader eftersom allt med videon, PR, miniturnén, skickandet av en miljon reklam, pdf:ar, intervjuer, avtal tog all tid från det riktiga arbetet.

Vi var med i första semifinalen men gick inte vidare till finalen. Skulle nog ha varit roligt att gå vidare men samtidigt var jag lite lättad över att kunna börja jobba igen. Man har inte riktigt råd at bara leka arbetslös musiker hur länge som helst.

Här är låten och videon vi gjorde:

Klaffen Klaffen

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold