Men nu till viktigare saker...

26.03.2015 kl. 23:45

Igår pysslade jag ihop en Snowspeeder. Ville att speedern skulle flyga i fötterna på min AT-AT (som den gör i The Empire Strikes Back) och se ut som om den skjutit harpunen på AT-AT:n.

Jag tyckte att det skulle passa med en Snowspeeder i samma stil, samtidigt som den måst vara lätt. Jag ville nämligen att den skulle sitta i ändan på en järntråd och se ut som om den drog vajern efter sig.

Det tog mig fyra timmar att bygga planet, och fast jag gjorde den ganska "rough" så blev den förvånansvärt fin. Jag skar ut allt lite på ögonmått men det var lätt eftersom jag hade en leksak som modell.

Det är roligt att göra replikor av skepp från de första Star Wars filmerna eftersom skeppen i dem är så kantiga. Tidigare tillverkades alla miniatyrer och större modeller fysiskt och då var det lättare att använda raka, kantiga former. De senaste filmerna är datorgjorda och då är det ju hur lätt som hellst att renderera ut vad som hellst. Sådana orkar man inte bygga av papp.

Här kommer lite bilder:

Klaffen Klaffen
Kommentarer (3)
Sjukt snyggt!!!!!!!!!!(många utropstecken)!!!!
Tommix29.03.15 kl. 20:09
Tackar tackar!!!!
06.04.15 10:45
Siisti!
©ride08.04.15 kl. 17:55
Eller menade du moget!?
08.04.15 19:55
Man måste väl berömma ditt verk så att du vet att vi följer din blogg som varit död i några månader...
Mr Gold29.04.15 kl. 19:16

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold