Påsken 2015

06.04.2015 kl. 10:46

Det har nästan blivit tradiotion att ha våra favorit svenskar här på Påsken. Och det är alltid lika roligt. Tre dagar av mat, dryck, charades, poker, påskhäxeri är inte dåligt. 

Ungarna har kompisar i samma ålder så pappa behöver inte leka spindelmannen. Vilket ju passar.

Hela patrasket.

Påväg till Pellinge påskmarknad. 

Kimpuka och Maria fick nya pipon. Min var köpt från samma ställe "Villa Ylle" föra året!

Påskmåleri.

Påskkatterna i action.

Tröta mänskor tittar på Friends.

Klaffen Klaffen
Kommentarer (1)
Var inte blyg nu! Nog kan du skriva "min favoritsvensk med familj" istället, så alla förstår vem som är in da house!! ;-) Tack för senast, alltid lika roligt att få lära sig prata lite "riktig svenska". Men HU vilka trötta människor?! Det hade räckt med en bild på de söta påsk-katterna.
Åsa16.04.15 kl. 22:32

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold