Ronkku på Tava

16.04.2015 kl. 23:48

Ronja hade gig på svenskatalande klubben på Tavastia och spelade nytt material. Där finns några RIKTIGA pärlor. Vänta bara tills det kommer ut på skiva.

Jag vet inte vad vi håller på med... jag ser ut som om jag inte riktigt hade klart för mig om jag är James Bond eller Dr Evil och Ronkku ser ut som en struts som försöker beställa två kossu-vissyn.

Klaffen Klaffen

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold