Garage Band på iPhone

16.04.2015 kl. 23:59

Testade första gången på Garage Band på iPhonen och den är helt fantastiskt enkel att använda. Jag har aldrig fattat hur Garage Band funkar på datorn men den här var jätte intuitiv. 

Den är förstås mycket avskalad men just vad man behöver för att snabbt krafsa ihop en demo. Dessutom är micken på telefonen (iPhone 6) förvånansvärt bra, så man kan sjunga och spela rakt in i telefonens egen mick och det blir helt hyfsat sound.

Super duper!

Klaffen Klaffen
Kommentarer (1)
Ska du int blogga att du e med på YLE o diskuterar vägskyltar?
Tommix30.08.15 kl. 19:56

 

Jag e Klaffen. Piff paff pung. Jag vet int varför jag skrev det där och ännu mindre varför jag int raderar det. Biffen kallar mej för Klaffen, så det får nu bli Klaffen då. Jag jobbar på reklambyrån Peoples.fi som AD, va de nu sen betyder. Men de e skoj. Håller på med musik i olika former och har huset fullt med instrument.

Hate mail: klaus@peoples.fi
Prank calls: 050 3046619

Här hittar man mina videor :

Och här lite mera:

www.kitarapaja.com

Kents blogg

Senaste kommentarer

11.05, 11:55Soft clay av Daniel Flink
15.05, 03:19Säljes mera gitarrer av
29.04, 19:16Men nu till viktigare saker... av Mr Gold